maandag 23 januari 2012

Dodemansrit van Peter James

Het huis van zijde van Anthony Horowitz heb ik gisteren uitgelezen, het was spannend. En de ontknoping is erg knap. Een waardig eerbetoon aan Sir Conan Doyle die de boeken over Scherlock Holmes schreef. Ik was er van onder de indruk. en nu nadenken over de recensie.
Mijn tweede 5 sterrenboek dit jaar. 2012 is goed begonnen en dat verwacht ik ook van Peter James, Dodemansrit. Ik heb hier zulke goede recensies over gelezen dat ik dit deel ga lezen en niet de voorafgaande. Dat kan alsnog. Het boek is op zichzelf staand toen ik om advies vroeg.

 Ik lig nog keurig op schema met minimaal 1 boek per week. Maar tussendoor lees ik ook boeken met columns. Zo heb ik Sylvia Witteman gelezen,een aantal columns met recepten die verschenen zijn in de Volkskrant, de Volkskeuken. Nu lees ik ook de columns Volkskeuken deel 1. Ik heb dit al eerder gelezen, maar dat is wel prettig als ik in bed lig.


1 opmerking:

Annabee zei

Ik heb 'Het huis van zijde' nog steeds niet uit. Goed boek, heerlijk om te lezen, maar vijf sterren gaat ie bij mij niet halen.