maandag 8 juni 2015

Meet & Greet schrijver John Boyne, vrijdag 6 juni 2015

Afgelopen vrijdag, 6 juni 2015, vond er bij Meulenhoff Uitgeverij een Meet&Greet plaats met de schrijver John Boyne naar aanleiding van zijn nieuwste boek De grote stilte. Met een aantal lezers die kaarten en boek hadden gewonnen bij De Boekenkrant en bloggers via Meulenhoff was ik aanwezig bij deze Meet&Greet.

Iedereen had het boek De grote stilte ontvangen en gelezen. Nicole van Elst van De Boekenkrant opende de avond en stelde John Boyne een aantal vragen. Aansluitend maar ook tussendoor werd onze mening gevraagd en een paar lezers maakten daar gretig gebruik van.

John Boyne vertelde over zijn eerdere boeken, zijn nieuwste boek waarover hij niets wilde zeggen, en dat hij altijd en overal schrijft. Ook had hij op deze vrijdag nog geschreven.

Hij is een romanschrijver en dat is wat hij wil doen, maar zal  nooit zeggen dat hij  een ander genre niet zou willen schrijven, want je weet nooit hoe een verhaal zich ontwikkelt of inzet.

Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat ik niet alles kon verstaan of kon volgen, mede door het  onweer op de achtergrond  en rumoer van naburige cafés.

Jorien de Vries van Meulenhoff, bedankt voor het boek, en de ontvangst, verzorging en hulp, die was grandioos.


Geen opmerkingen: