zaterdag 24 januari 2015

Monique Peperkamp: Droomdiner***

In de maand van het Spirituele boek las ik Droomdiner*** door Monique Peperkamp.

Dit zegt Uitgeverij Free Musketeers:

Droomdiner, een spirituele roman, waarbij twaalf mensen samenkomen in een restaurant, zo op het eerste gezicht niets bijzonders… Echter zodra zij beginnen te eten, start het avontuur. Sam reist terug in de tijd, Jill stijgt op van haar stoel, Tess staat midden in een tornado, James zit in een sneltrein, bij Niels wordt alles grauw en grijs, Emma loopt door een duistere gang vol uitpuilende deuren, Anna zwemt plotseling in een duikpak door het restaurant… Wat laten deze avonturen hen zien… Wat doet het met ze…
De avonturen zijn verrassend, diepgaand, ontroerend, liefdevol en verfrissend.


Een aantal mensen komt bij elkaar om een feestje te vieren. Ze zijn collega's in het bedrijf PMJG Gezond. Ieder van hen krijgt een spirituele belevenis, voor de een een feestje voor de ander minder fijn. Iedereen komt in werelden terecht waar fantasie en sprookjes werkelijkheid worden.

Vertrouwen en loslaten zijn sleutelwoorden.Fantasie en werkelijkheid lopen door elkaar heen.Zoek de stilte, even weg in je gedachten, aanvaarding. Het zijn zomaar woorden en quotes die worden besproken en aan de orde komen. Duizelingwekkende dromen en healing.

Het boek is gebaseerd op sessies en therapeutische healingen die de schrijfster heeft gegeven. Droomdiner is een spiritueel boek, vol verhalen en belevenissen van mannen en vrouwen. Voor mij was dit het eerste sprirituele boek dat ik las, vol verwondering, maar ook wel erg veel informatie en personen. En daardoor was ik wel eens de draad kwijt wie wie was, maar het lijstje aan het begin van het boek is prettig.

Droomdiner is het debuut van Monique Peperkamp. ze begeleidt mensen tijdens healingsprocessen. Ze geeft trainingen op gebied van Bewustwording, Persoonlijk leiderschap en Verbindend Communiceren bij Dolphinflow (Zoetermeer) waar ze eigenaar van is (informatie achterflap).

Geen opmerkingen: