dinsdag 7 april 2015

Robyn Carr: Welkom in Virgin River****Robyn Carr: Welkom in Virgin River****

Paige is met haar zoontje Chris gestrand in Middleton. Hij is ziek en John Preacher geeft hen onderdak en helpt hen. Paige is op de vlucht voor haar man. Er bloeit tussen hen iets moois op maar dan komt Paige’s man naar Virgin River.

De Virgin River reeks speelt zich af in het plaatje Virgin River, dat in Californiƫ ligt. Het ligt in een bosrijke omgeving waar vooral veel kleine dorpjes te vinden zijn. In deze dorpjes wonen veel eigenaardige mensen die de boekenreeks juist zo levendig en bijzonder maakt. De boeken zijn prima los van elkaar te lezen, omdat ieder deel over een andere inwoner gaat. Toch is het natuurlijk wel veel leuker om de gehele reeks te lezen. Zo leer je namelijk alleen maar meer personages kennen. De serie is al in veel talen vertaald. Bron Info.nu.

‘Welkom in Vigin River’ is het tweede boek in de Virgin Riverserie. Het eerste deel ‘Thuis in Virgin River’ heb ik al mogen lezen. En nu dus deel twee. Het is een feelgood boek en zo zijn alle romans die Carr schrijft. Ze schrijft over echte mensen met echte problemen. Maar een ding weet je wel het komt goed. Alleen de weg er naar toe is lang, onrustig en onstuimig. De boeken zijn gemakkelijk leesbaar, en onafhankelijk van elkaar te lezen. In elk boek komen er nieuwe hoofdpersonen. Je kunt er in weg dromen, want je ziet Virgin River zo voor je, zo levensecht schrijft Carr.

Ik wens iedereen veel plezier met deze boekenreeks die door Uitgeverij Harlequin opnieuw is uitgebracht.

Geen opmerkingen: