maandag 24 juni 2013

Walter Lucius: De vlinder en de storm deel 3Afgelopen vrijdag kreeg ik dit recept. 

Het boek ‘De vlinder en de storm’ door Walter Lucius heb ik gehaald bij de Bruna winkel in ‘De Boogaard’ in Rijswijk met korting.

RECEPT
De vlinder en de storm van Walter Lucius
Tweedaagse kuur, wel afmaken
Dosering: 229 blz. lezen per dag
Inhoud en bijwerkingen: zie de bijsluiter
Kan de dagelijkse gang van zaken behoorlijk ontwrichten, is verslavend.

BIJSLUITER
INHOUD:
Een emotionele en levensgevaarlijke zoektocht naar de waarheid. Een hit and run op een Afghaans jongetje in het Amsterdamse Bos blijkt alles te maken te hebben met een machtig internationaal crimineel netwerk. Journaliste Farah Hafez raakt samen met haar collega Paul Chapelle verstrikt in een onderzoek dat hen tot in Moskou brengt en grotere politieke dimensies aanneemt dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Hun levens worden op het spel gezet en zullen na deze journalistieke ontdekkingstocht nooit meer dezelfde zijn.

De vlinder en de storm, het eerste boek van de Hartland-trilogie, is niet alleen een wervelende thriller, maar ook een intrigerende vertelling over verloren gewaande idealen en liefdes.

BIJWERKINGEN:
·         Is verslavend, als u eenmaal begint aan deze kuur wilt u alleen maar meer, de leeshonger is geboren, de leeskoorts toegeslagen;
·         Let u er op dat u tijdens inname wel blijft drinken en eten;
·         U kunt van de wereld raken, maar deze bijwerking is maar tijdelijk, zodra u stopt met lezen bent u weer aanspreekbaar;
·         Is inspanning maar de hersenen worden gevoed;
·         Kan de nachtrust ontwrichten;
·         Is onderdeel van een kuur die drie delen bevat; aangeraden wordt de volgende kuur te doen zodra deze uitgegeven is;
·         Inname is geboden voor volwassenen, voor jeugdigen tot 18 jaar zijn er andere leespillen;
·         Kost geld.

PRODUCTINFORMATIE
Auteur
Walter Lucius
Taal
Nederlands
Afmetingen
38x235x155 mm
Gewicht
700,00 gram
Druk
1
ISBN10
9400501730
ISBN13
9789400501737


Uitgever              A.W. Bruna Uitgevers

Mijn bevindingen:
‘De vlinder en de storm’ is mij goed bevallen, voor een debuut vind ik het boek geweldig. Het boek begint al erg spannend en deze spanning neemt alleen maar toe.

Het boek bestaat uit vijf delen. De hoofdstukken zijn kort en vergroten de leesbaarheid. Het lettertype is niet zo groot, de bladzijden zijn goed gevuld. Er is een aantal verhaallijnen Elke verhaallijn zoekt zijn weg, maar vormen samen een geheel vormen. Alles komt samen in een wervelstorm van emoties en gebeurtenissen. Maatschappelijke problemen schuwt Lucius niet en wellicht is dat de kracht van zijn boek, het zou zomaar kunnen gebeuren of gebeurd zijn. Prachtige beschrijvingen worden gegeven van Kabul. 
Ik wil absoluut de volgende 2 delen kopen en lezen. ‘De vlinder en de storm’ krijgt van mij 4 sterren. 

Dit recept gaat op herhaling, maar dan in een meerdaagse kuur! Dan kan ik wat meer genieten en ontspannen lezen. Maar deze dikke pil smaakt absoluut naar meer.

3 opmerkingen:

Walter Lucius zei

Dag Charlotte,

In de bijsluiter hebben ze vergeten erbij te zetten dat je beter niet kunt autorijden vlak voor, na en zeker tijdens inname :) Ondanks een ontwrichtende nachtrust toch vier volle sterren! Dankjewel.

Walter Lucius

Anoniem zei

Leuke recensie, Charlotte!

Charlotte zei

Dank jullie wel voor jullie reacties, ik ben er blij mee.