donderdag 26 mei 2016

VERVOLGRECEPT HARTLAND THRILLER 2 Schaduwvechters****1/2VERVOLGRECEPT HARTLAND THRILLER 2 Schaduwvechters****1/2
Een vervolgrecept, deze kreeg ik na het Herhalingsrecept van ‘De vlinder en de storm’. Het heet ‘Schaduwvechters’ en zou net zo goed zijn, of zelfs beter dan zijn voorganger.

VERVOLGRECEPT
Schaduwvechters van Walter Lucius
Een hooguit tweedaagse kuur, wel afmaken
Dosering: 206 blz. lezen per dag
Inhoud en bijwerkingen: zie de bijsluiter
Kan de dagelijkse gang van zaken behoorlijk ontwrichten, is verslavend.

BIJSLUITER
INHOUD:

Journaliste Farah Hafez wordt gezocht door internationale veiligheidsdiensten vanwege haar vermeende aandeel in een gijzelingsactie in Moskou. Ze vlucht naar Jakarta om haar onderzoek naar de criminele praktijken van een Russische oligarch voort te zetten. Gesteund door haar collega en vertrouweling Paul Chapelle, die in Moskou en Johannesburg nieuwe sporen vindt, legt ze op verrassende wijze het internationale netwerk van de Rus bloot. Dit blijkt ook verantwoordelijk voor de zaak waarop de Amsterdamse recherche zich stukbijt: de hit-and-run op een Afghaans jongetje en de betrokkenheid daarbij van een hooggeplaatste Nederlandse politicus.

BIJWERKINGEN:
·         Is verslavend, als u eenmaal begint aan deze kuur wilt u alleen maar meer, de leeshonger was al geboren, de leeskoorts toegeslagen;
·         Let u er op dat u tijdens inname wel blijft drinken en eten;
·         U kunt van de wereld raken, maar deze bijwerking is maar tijdelijk, zodra u stopt met lezen bent u weer aanspreekbaar;
·         Is inspannend maar de hersenen worden gevoed;
·         Kan de nachtrust ontwrichten;
·         Tweede onderdeel van een kuur die drie delen bevat; aangeraden wordt de volgende kuur te doen zodra deze uitgegeven is;
·         Inname is geboden voor volwassenen, voor jeugdigen tot 18 jaar zijn er andere leespillen;
·         Kost geld.

PRODUCTINFORMATIE

 

Productinformatie
Auteur Walter Lucius
Taal Nederlands
Afmetingen 34x230x150 mm
Gewicht 621,00 gram
Druk 1
ISBN10 9024567904
ISBN13 9789024567904
Product breedte 150 mm
Product hoogte 34 mm
Product lengte 230 mm

 


Uitgeverij           Luitingh-Sijthof

MIJN BEVINDINGEN:

En daar ligt hij dan, ‘Schaduwvechters’, het vervolg op ‘De vlinder en de storm’. Hij is zeer goed bevallen. Het boek begint al erg spannend en deze spanning neemt alleen maar toe.

Het boek bestaat uit vijf delen. De hoofdstukken zijn kort en vergroten de leesbaarheid. Het lettertype is niet zo groot, de bladzijden zijn goed gevuld. Er is een aantal elementen, dat elk zijn weg blijkt te zoeken maar die toch samen een geheel vormen. Alles komt samen in een wervelstorm van emoties en gebeurtenissen. Maatschappelijke problemen schuwt Lucius niet en wellicht is dat de kracht van zijn boek, het zou zomaar kunnen gebeuren of gebeurd zijn. Prachtige beschrijvingen worden gegeven van Jakarta. En in mijn koortsige dromen kwamen de hoofdrolspelers bij mij spoken. Het aantal sterren is veranderd. ‘Schaduwvechters’ krijgt vier en een halve ster.

Dit recept gaat op herhaling, maar dan in een meerdaagse kuur! Dan kan ik wat meer genieten en ontspannen lezen. Maar deze dikke pil smaakt absoluut naar meer. Het wachten op nog een vervolg is begonnen, en ik heb slechts één wens, geen drie jaar wachten aub meneer Lucius en Uitgeverij Luitingh-Sijthoff.


Geen opmerkingen: