zondag 15 mei 2016

Walter Lucius: De vlinder en de storm****HERHALINGSRECEPT
HARTLAND THRILLER 1 De vlinder en de storm****

Wat is dit nu? Een herhalingsrecept kreeg ik afgelopen week. Het eerste recept kreeg ik drie jaar geleden en nu dus een herhalingsrecept. Waarom? Nou een aantal kleine ingrediënten is veranderd, en de vraag is of deze dan net zo goed bevalt! Ik startte donderdag 12 mei jl. met dit recept. 

HERHALINGSRECEPT met verbeterde ingrediënten
De vlinder en de storm van Walter Lucius
Tweedaagse kuur, wel afmaken
Dosering: 232 blz. lezen per dag
Inhoud en bijwerkingen: zie de bijsluiter
Kan de dagelijkse gang van zaken behoorlijk ontwrichten

Is verslavend.

BIJSLUITER

INHOUD:
Een emotionele en levensgevaarlijke zoektocht naar de waarheid. Een hit and run op een Afghaans jongetje in het Amsterdamse Bos blijkt alles te maken te hebben met een machtig internationaal crimineel netwerk. Journaliste Farah Hafez raakt samen met haar collega Paul Chapelle verstrikt in een onderzoek dat hen tot in Moskou brengt en grotere politieke dimensies aanneemt dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Hun levens worden op het spel gezet en zullen na deze journalistieke ontdekkingstocht nooit meer dezelfde zijn.

De vlinder en de storm, het eerste boek van de Hartland-trilogie, is niet alleen een wervelende thriller, maar ook een intrigerende vertelling over verloren gewaande idealen en liefdes.

BIJWERKINGEN:
·         Is verslavend, als u eenmaal begint aan deze kuur wilt u alleen maar meer, de leeshonger is geboren, de leeskoorts toegeslagen;
·         Let u er op dat u tijdens inname wel blijft drinken en eten;
·         U kunt van de wereld raken, maar deze bijwerking is maar tijdelijk, zodra u stopt met lezen bent u weer aanspreekbaar;
·         Is inspannend maar de hersenen worden gevoed;
·         Kan de nachtrust ontwrichten;
·         Onderdeel van een kuur die drie delen bevat; aangeraden wordt de volgende kuur te doen zodra deze uitgegeven is;
·         Inname is geboden voor volwassenen, voor jeugdigen tot 18 jaar zijn er andere leespillen;
·         Kost geld.

PRODUCTINFORMATIE

Auteur
Taal
Nederlands
Afmetingen
38x231x150 mm
Gewicht
727,00 gram
Druk
1
ISBN10
902101694X
ISBN13
9789021016948
Product breedte
150 mm
Product hoogte
38 mm
Product lengte
231 mm

Uitgeverij           Luitingh-Sijthof

MIJN BEVINDINGEN:

En daar ligt hij dan, een vernieuwd boek. En ja ‘De vlinder en de storm’ is wederom goed bevallen, voor een debuut vind en vond ik het boek geweldig. Het boek begint al erg spannend en deze spanning neemt alleen maar toe.

Het boek bestaat uit vijf delen. De hoofdstukken zijn kort en vergroten de leesbaarheid. Het lettertype is niet zo groot, de bladzijden zijn goed gevuld. Er is een aantal elementen, dat elk zijn weg blijkt te zoeken maar die toch samen een geheel vormen. Alles komt samen in een wervelstorm van emoties en gebeurtenissen. Maatschappelijke problemen schuwt Lucius niet en wellicht is dat de kracht van zijn boek, het zou zomaar kunnen gebeuren of gebeurd zijn. Prachtige beschrijvingen worden gegeven van Kabul. Het aantal sterren is niet veranderd. ‘De vlinder en de storm’ krijgt vier sterren.
Dit recept gaat op herhaling, maar dan in een meerdaagse kuur! Dan kan ik wat meer genieten en ontspannen lezen. Maar deze dikke pil smaakt absoluut naar meer. 

En dat deed ik de afgelopen dagen, ik wist wat er gebeurde en ik wist dat ‘Hartland Thriller deel 1’ verslavend zou zijn. Nou mijn verslaving gaat gewoon door, want er ligt een nieuw recept. Nu is het wel een nieuw recept en ja U leest het goed. 
Het nieuwe recept heeft de naam ‘Schaduwvechters’, Hartland Thriller 2’. En dus kan ik deze kuur vervolgen en leest u mijn bevindingen.

Geen opmerkingen: